Képmedicina (könyv)

1500 Ft

A Képmedicina (KM) az ősi kínai gyógyászat része, amely az embert holisztikus rendszerként tekinti (fizikai test, energiarendszer és információs rendszer). Ezen kívül tanulmányozza, mi is az élet általában, mi a kép, és hogyan befolyásolják a képek az életminőségünket.

Ez a könyv bemutatja a Képmedicina energia- és információs gyógyításainak alapelveit, továbbá megtudod, hogyan juthatsz hozzá azokhoz a képekhez, amelyek a diagnózis, a kezelés és a betegségmegelőzés kiinduló pontját jelentik. Több Nagy Módszer és mantra szerepel a könyvben a test különböző funkcióinak kezelésére.

Ezt a könyvet olvasók széles körének szántuk, beleértve a gyógyászati területen dolgozókat és a csikung gyakorlókat is.

Lásd a részletes leírást, vagy olvass bele.

Cikkszám: K-K Kategóriák: , ,

Leírás

Hszü Ming-tang nagymester a Hagyományos Kínai Gyógyászat professzora, a „Kundawell” nevű tudományos gyógyászati kutatási intézet alapítója és vezetője Pekingben, Kínában, illetve Seattle-ben, az USA-ban; fő szaktanácsadója a Világméretű Kínai Gyógyászati Szövetségnek, a Gyógyászati Csikung Világméretű Akadémiai Társaságának alelnöke, a „Mingtang” nemzetközi alapítvány elnöke, a Tradicionális Kínai Gyógyászat Kínai Egyesületének díjazottja a kínai gyógyászat fejlesztéséért.

A Képmedicina az ősi kínai orvoslás egyik olyan ága, mely megpróbálja feltárni és megérteni az emberi test misztériumát, működését és rendszerét. Kutatja az élet értelmét, vizsgálja az Univerzum képeinek tulajdonságait, és értelmezi ezeknek a képeknek az emberre, mint integrált rendszerre – fizikai test, energiarendszer, információs rendszer – gyakorolt hatásait.

A Képmedicina tudománya az emberi elme azon tulajdonságán alapul, melynek révén az képes az Univerzum képeivel dolgozni, ez esetben gyógyítani.

Ez a könyv megpróbál filozófiai síkon választ adni arra a kérdésre, hogy miként alakult ki a világ az Univerzum és az ember által létrehozott képek segítségével, valamint, hogy ezek a képek miként lehetnek hatással a fizikai testünkre, energia- és információs rendszerünkre.

A könyv ezen túlmenően betekintést nyújt a Képmedicinában használatos diagnosztizálási technikákba, valamint a betegségek gyógyításánál és a betegségmegelőzésnél használatos képek alkalmazásának módszereibe.

Szó esik még néhány javasolt öngyógyító technikáról, néhány „Alap Módszerről” és gyógyító mantráról is, melyek segítségével képessé válhatunk testünk belső működését szabályozni, hibáit korrigálni.

További információk

Tömeg 85 g
Méretek 210 x 145 x 5 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Képmedicina (könyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…