Csung Jüan Csikung I. szint (könyv, 2 kötet)

6900 Ft

Ha ezt a könyvet olvasod, nem a megszokott valóságba lépsz be.

Mi nemcsak egy utazás megtételét ajánljuk fel, hanem eme világ befogadását. Mindenkinek lehetősége van ezt magáévá tenni. Ehhez önmagad megváltoztatása szükséges – egészségesebbé, fizikailag erősebbé, érzelmileg kiegyensúlyozottabbá, kreatívabbá, boldogabbá, és ezáltal jobbá és toleránsabbá kell válnod. Ez akkor lehetséges, ha képes leszel elvonatkoztatni a megszokott észlelési módtól, a megkövesedett előítéletektől, a gyermekkorod óta érvényben levő dogmáktól.

A könyv részletesen bemutatja a Csung Jüan Csikung rendszer I. szintjének gyakorlatait, gyógyító technikáit és elméleti hátterét két kötetben, összesen 417 oldalon.

Lásd a részletes leírást, vagy olvass bele.

Cikkszám: B-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Hét ezer éven keresztül őrizte „titkos tudását” a Csung Jüan síkság.

Elsőként a Saolin kungfut majd a Tajcsicsüant nyitotta meg, és az egész világ ámulattal fogadta.

Most az egészségmegőrzés, a gyógyítás és az önfejlesztés leghatékonyabb rendszere válik megismerhetővé, a Csung Jüan Csikung.

Fogadd szeretettel!

A csikung az egészség megőrzés, helyreállítás, a gondolkodásmód valamint a környezettel, az egész világegyetemmel való energia-információs kapcsolat ősi művészete.

A Csung Jüan Csikung különböző iskolák módszereit egyesíti, ugyanakkor megmarad vallás- és politikamentesnek, semmilyen ideológiai célt nem tűz maga elé.

Ez az irányzat a magasabb szintű csikungok közé tartozik, a benne felhalmozott ismeretek és módszerek teljes, egész rendszert alkotnak, amelyek lehetővé teszik a különleges lehetőségek birodalmának felfedezését, önmagunk tanulmányozását, a világ felépítésének megértését, és benne saját helyünk és küldetésünk felismerését.

A könyv Hszü Ming-tang nagymester által 1991-től kezdve különböző országokban tartott előadások és tanfolyamok anyaga alapján készült. A laikus érdeklődők és a Csung Jüan Csikung tanfolyamokon már részt vett olvasók számára egyaránt hasznos ismereteket tartalmaz.

Az utóbbi években nyilvánosságra hozott, korábban a széles tömegek számára ismeretlen információk, valamint különböző események és balesetek arra késztetnek bennünket, hogy mélyebben elgondolkodjunk a létezés értelmén, azon, hova tart az emberiség, mi vár rá a közeli és a távoli jövőben, általában mi az, hogy Élet és konkrétan Értelmes élet, milyen formákban létezhet, és milyen helyet foglalunk el benne mi, emberek.

A Csung Jüan Csikung gyakorlása lehetővé teszi, hogy választ kapjunk ezekre a kérdésekre, és felismerjük a lehetőségeinket és a feladatainkat.

“Gyakorlásunk célja, hogy megértsük, mi az Élet.

A gyakorlás az az út, amely segít tágabbra nyitni a szemünket, hogy ne csak a szokásos módon, hanem különböző szemszögből, különböző nézőpontokból lássuk a környező világot és magát a Földet.

A gyakorlás lehetőséget ad arra, hogy megnyissuk a szívünket, és így aspektusok sokaságát érthessük meg, amelyek a Földre és az egész Világmindenségre jellemzőek, és amelyek általában az érzékelési lehetőségeink határain túl találhatók.

Gyakorlás közben megérthetjük, hogy minden ember és minden létező a Világmindenségben egységes egész, a teljes Világmindenség élő organizmus, és benne minden élő. Mi, emberek szerves részei vagyunk, és a Földünk is hozzánk hasonlóan élő.

Egyszerűen az egyik életforma élettartama rövidebb, a másiké sokkal hosszabb, ez minden. Ha szigorúan vesszük, akkor a különböző életformákat a sajátunkhoz viszonyítva, ezen időtartam alapján értékeljük.

A gyakorlás lehetővé teszi, hogy megértsük, mi az egész és mi a rész, továbbá, hogy megállapítsuk és megértsük a kapcsolatot a rész és az egész között. Ezen túlmenően a gyakorlás lehetővé teszi annak megértését, hogy valójában nem létezik semmilyen összehasonlítható sajátosság. Valaminek valamivel történő összehasonlítása csak itt, a mi világunkban, a mi képzeletünkben létezik.

Meg akarjuk érteni a helyünket ebben a hatalmas és élő Világmindenségben, és azt, hogy különböző nézőpontokból mit jelent a mi egyéni életünk.

Ha megértjük, általában mi az Élet, és milyen formákban létezhet, akkor ismerhetjük fel igazán, mire van szükségünk az egészségünk fenntartásához és a betegségek gyógyításához. Ebből a szempontból azt mondhatjuk, hogy a csikung olyan tudományág, amelynek alapját az Életről alkotott elképzelések jelentik, és lehetővé teszi az ember számára, hogy a saját képességeit használva javítsa életének minőségét és a saját jövőjét.”

Hszü Ming-tang

További információk

Tömeg 690 g
Méretek 235 x 160 x 24 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Csung Jüan Csikung I. szint (könyv, 2 kötet)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…