Csung Jüan Csikung II. szint (könyv, 2 kötet)

6900 Ft

Létezik-e valamilyen módszer, amely meg tudna változtatni bennünk valamit, hogy boldognak érezhessük magunkat?

Pontosan ezért foglalkozunk a csikunggal. Energiát halmozunk fel, amely aztán segíti megoldani a fizikai testünk, az érzelmi állapotunk és a tudatunk problémáit. Amikor elegendő csire teszünk szert, amikor az megtölti testünk minden sejtjét, beleértve az agyunkat is, akkor meditáció közben különleges állapotot tapasztalunk meg, az Elme Csendje állapotát.

A könyv részletesen bemutatja a Csung Jüan Csikung rendszer II. szintjének gyakorlatait, gyógyító technikáit és elméleti hátterét két kötetben, összesen 309 oldalon.

Lásd a részletes leírást, vagy olvass bele.

Cikkszám: B-2 Kategóriák: , ,

Leírás

Hét ezer éven keresztül őrizte „titkos tudását” a Csung Jüan síkság.

Elsőként a Saolin kungfut majd a Tajcsicsüant nyitotta meg, és az egész világ ámulattal fogadta.

Most az egészségmegőrzés, a gyógyítás és az önfejlesztés leghatékonyabb rendszere válik megismerhetővé, a Csung Jüan Csikung.

Fogadd szeretettel!

Olyan könyvet tartasz a kezedben, amely már a Csung Jüan Csikung második szintjével foglalkozik. Egy könyvet olvasáshoz és gyakorláshoz.

Ha csak olvasni szeretnéd, segítségével kiszélesítheted ismereteidet arról, milyen szempontból vizsgálja a csikung, ez az ősi kínai filozófia, etika és morál az Embert és életútját jelen világunkban.

Ha pedig részt vettél a tanfolyamon, és aktívan műveled a csikungot, e könyv választ adhat a felmerülő kérdéseidre, segít helyes hozzáállást kialakítani magukkal a gyakorlatokkal és az őket kísérő jelenségekkel kapcsolatban, más szavakkal – segít helyesen gondolkodni. Azt pedig, hogy mit értenek ez alatt a Csung Jüan Csikung rendszerében, elolvashatod az egyik „A Mester elbeszélése” szemelvényben.

Jó utat kívánok!

Tamara Martinova

Gyakran hallani különféle kijelentéseket és kérdéseket azzal kapcsolatban, mennyiben lehetséges vagy nem lehetséges a gyakorlás különböző módszereinek összeegyeztetése.

Mondjuk, valaki jógával, meditációs gyakorlatokkal vagy más öngyógyító módszerekkel foglalkozik, aztán hall a Csung Jüan Csikungról. Szabad-e a Csung Jüan Csikungot művelnie, ugyanakkor úgy folytatnia, ahogy eddig, az egyéb gyakorlatokat?

Vagy épp fordítva, a Csung Jüan Csikung rendszerét műveli, és szeretne valami mással is foglalkozni. Összeegyeztethető-e a kettő egymással? Származhat-e ebből valamilyen károsodás? Megengedett-e a különböző rendszerek együttes alkalmazása? Hasznos ez vagy káros?

Különböző álláspontok léteznek ezzel kapcsolatban.

A Csung Jüan Csikung gyakorlásával kapcsolatban határozottan kijelenthetjük, hogy itt semmilyen korlátozás nincs. A Csung Jüan Csikung gyakorlói foglalkozhatnak más rendszerekkel is. Legyen szó akár egyszerű ismerkedésről, akár komoly művelésükről.

Hszü Ming-tang

Az ember legfőbb természetes jellemzője az állandó törekvés, hogy javítsa életét.

Gyakorlatilag minden tevékenységünk arra irányul, hogy különböző típusú ételeket, ruházatot, életkörülményeket hozzunk létre. Aztán ezt követően hozzáadódnak még más vágyak és más követelmények, amelyek javíthatják életminőségünket: nem egyszerűen csak lakás, hanem jó lakás, nem egyszerűen ruha, hanem divatos és szép ruha, közlekedési eszközök, érdekes munka, és az, ami kielégíti a spirituális szükségleteinket.

Éppen ezek segítik a tudásvágyunk és a kíváncsiságunk fejlődését. Követve spirituális vágyainkat, állandóan az Élet értelmét keressük.

Minden korban az emberekben állandóan megfogalmazódnak olyan kérdések, amelyek, úgy tűnik, nincsenek szoros kapcsolatban a napi gondjaikkal és az egészségükkel. Kik vagyunk? Honnan származunk? Hogyan és honnan keletkezett a Világmindenség?

Természetesen az ember mindenképpen tudni akarja, mi a Halál, mi történik velünk a halálunk után? A halállal teljesen befejeződik az életünk, vagy valami megmarad utána?

A csikung gyakorlása lehetővé teszi, hogy kielégítsük testi és lelki szükségleteinket, és hogy választ kapjunk az Élettel és a Halállal kapcsolatos kérdésekre.

A csikung olyan művészet, olyan tudomány és gyakorlás, amely lehetővé teszi érzékszerveink és érzékelési csatornáink érzékelési tartományának fejlesztését, belső világunk szélesítését és az Élet mélyebb megértését.

Nem csak megértését, hanem igényeink szerinti megváltoztatását: a beteg állapot megváltoztatását egészségesre, a rossz hangulatot jóra, a negatív gondolkodási módot pozitívra…

További információk

Tömeg 540 g
Méretek 235 x 160 x 18 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Csung Jüan Csikung II. szint (könyv, 2 kötet)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…