Csung Jüan Csikung III. szint (könyv, 2 kötet)

6900 Ft

Mindenkivel előfordulnak élete során különböző problémák, többek között az egészségével kapcsolatban is. Senki sem élheti le úgy az életét, hogy egyszer sem betegszik meg.

Így van felépítve a világunk, így van felépítve az ember. Az emberek összevesznek, megsértődnek, valahol a világban háborúk törnek ki… Mindez életünk szerves részét képezi.

A csikung gyakorlása segíthet könnyíteni a sors csapásain, képes megszüntetni problémáink sok belső okát, és enyhíteni a külsőket.

A könyv részletesen bemutatja a Csung Jüan Csikung rendszer III. szintjének gyakorlatait, gyógyító technikáit és elméleti hátterét két kötetben, összesen 329 oldalon.

Lásd a részletes leírást, vagy olvass bele.

Cikkszám: B-3 Kategóriák: , ,

Leírás

Hét ezer éven keresztül őrizte „titkos tudását” a Csung Jüan síkság.

Elsőként a Saolin kungfut majd a Tajcsicsüant nyitotta meg, és az egész világ ámulattal fogadta.

Most az egészségmegőrzés, a gyógyítás és az önfejlesztés leghatékonyabb rendszere válik megismerhetővé, a Csung Jüan Csikung.

Fogadd szeretettel!

A Világegyetem modern technikai eszközökkel történő kutatása során különböző típusú sugárzásokat fogunk be. Ám a tudósok többsége eddig még nem jött rá arra, hogy az információnak létezik más fajtája is, amelyet sem a műszereinkkel, sem az agyunkkal nem vagyunk képesek felfogni.

Az ősi időkben nem léteztek mikroszkópok és teleszkópok, nem volt rádió és televízió, nem voltak műholdak és mélytengeri kutatóhajók, nem ismertük az elektromosságot és az atomtechnológiát – egyszóval mindazt, ami mára az emberiség megszokott eszköztárává vált. Mégis léteznek ábrázolások és leírások más égitestekről, fennmaradtak térképek, melyek kontinenseket mutatnak be, és bizonyítékok, melyek az anyag átalakításáról tanúskodnak…

Honnan és mi módon szereztük ezeket az információkat? Saját magunktól. Az ember a legmegbízhatóbb sokfunkciós kutató-laboratórium, melynek lehetőségei valóban korlátlanok. Csak meg kell tanulnunk használni.

A Csung Jüan Csikung az a kulcs, amely képes megnyitni saját, belső laboratóriumunk ajtaját és bekapcsolni benne az összes szükséges analizátort. A Csung Jüan Csikung ugyanakkor az élet egyszerű tudománya, bár maga az ÉLET persze korántsem ilyen egyszerű.

A Csung Jüan Csikung, azon túlmenően, hogy elősegíti egészségi állapotunk javulását és kiszélesíti ismereteinket a világról, lehetővé teszi, hogy átlépjünk az ÉLET egy minőségileg más szintjére, amely független a fizikai testünktől és az életkörülményeinktől.

További információk

Tömeg 585 g
Méretek 235 x 160 x 21 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Csung Jüan Csikung III. szint (könyv, 2 kötet)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…