Csung Jüan Csikung IV. szint (könyv)

6900 Ft

A Csung Jüan Csikung negyedik szintje a bölcsesség megszerzéséről, az információhoz jutás módszereiről szól. Arról, hogyan tudjuk előhozni és aktiválni a bennünk (mindannyiunkban) szunnyadó bölcsességet, illetve hogyan tudunk közvetlenül hozzájutni a külvilágban található információkhoz, és ezek hogyan segíthetik az egészségünk helyreállítását, megőrzését, továbbá az életünk minőségének javítását.

A könyv részletesen bemutatja a Csung Jüan Csikung rendszer IV. szintjének gyakorlatait és elméleti hátterét 223 oldalon.

Lásd a részletes leírást, vagy olvass bele.

Cikkszám: B-4 Kategóriák: , ,

Leírás

Hét ezer éven keresztül őrizte „titkos tudását” a Csung Jüan síkság.

Elsőként a Saolin kungfut majd a Tajcsicsüant nyitotta meg, és az egész világ ámulattal fogadta.

Most az egészségmegőrzés, a gyógyítás és az önfejlesztés leghatékonyabb rendszere válik megismerhetővé, a Csung Jüan Csikung.

Fogadd szeretettel!

Eddigi tanulmányaink során egy sztenderd folyamathoz szoktunk hozzá: meghallgatni, megérteni, ismételni, majd ezt követően csinálni, végrehajtani. Így tanítanak bennünket már a születésünktől kezdve, és ezt elfogadjuk mint egy szükséges, magától értetődő dolgot.

Persze, hogy is lehetne másként? Mi lenne, ha először végrehajtanánk, csinálnánk, és csak ezután értenénk meg, mit csinálunk? Furcsán hangzik, nem igaz? Úgy tűnik, ebben nincs logika.

Ugyanakkor… igen, így is lehetséges, és pontosan ez a módszer jelenti a világ tanulmányozásában és megismerésében a következő, magasabb szintet. Éppen ez a módszer teszi lehetővé, hogy közvetlenül kapjuk a tudást a természettől, a különböző életformáktól. Ezt használjuk a negyedik szinten.

A negyedik szint gyakorlásának célja, hogy bölcsességre tégy szert, aztán fejleszd.

Pontosan e cél elérése érdekében sajátítjuk el a közvetlen tudáshoz jutás módszereit, és ugyanezért segítenek neked a negyedik szinten belépni a növény- és állatvilágba.

Ez a gyakorlás nem csak ezen világokból származó információ megértését és felfogását teszi lehetővé, hanem azon szabályok felismerését is, amelyek a különböző szintű életformák egymás közötti kölcsönhatásaiban érvényesülnek.

Ha mélyebbre jutsz ebbe az állapotba, akkor megértheted a Világmindenség szabályait és törvényeit.

További információk

Tömeg 450 g
Méretek 235 x 160 x 12 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Csung Jüan Csikung IV. szint (könyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.